Hovenier Sevenum
Voor al uw tuinen , bestratingen en authentieke bestratingsmaterialen


Welkom bij Hovenier Sevenum

 

De tuin Snoeien, Bijhouden, Verzorgen! Kijk Hier: Gratis eerste Gesprek. Correct nakomen van afspraken en deskundige ondersteuning geven onze diensten meerwaarde. Ontzorging. Vakkundig. Creatief. Kwalitatief. Services: ,Tuin  aanleggen, Beplanting , Bestrating  Authentieke bestrating

 

Net verhuisd of toe aan een nieuwe tuin? Bespaar u de moeite en laat uw tuin aanleggen door onze vakkundige, gediplomeerde hoveniers. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden die Hovenier Sevenum voor u te bieden heeft!

 

 Onderhoud

Het is goed bij het maken van het ontwerp en de aanlegplannen ook even aandacht te besteden aan de service en het onderhoud direct na de aanleg van uw tuin. Bij de meeste tuinen breekt er dan toch even een periode aan die om extra onderhoud vraagt.

Overigens kan Hovenier Sevenum altijd prima worden ingeschakeld bij het onderhoud. Ook van bestaande tuinen, groot of klein; het maakt niet uit. En ook hier hebben wij het voordeel veel werk in eigen beheer te kunnen uitvoeren. Een heel klein stukje straatwerk of alleen snoeiwerk, voor ons is dit geen probleem. Afspraken voor het onderhoud zijn op diverse manieren te maken. 

Uiteraard kunt u het complete onderhoud bij ons uitbesteden en al uw tuinzorgen bij Hovenier Sevenum neerleggen en uitsluitend het genieten van de tuin aan uzelf houden. U kunt ook kiezen voor periodiek onderhoud waarin Hovenier Sevenum een soort begeleidende rol speelt en op tijd die dingen voor u uitvoert waarvoor u minder tijd heeft of die u minder leuk vindt. Wat u wel aangenaam vindt kunt u zelf doen. 

Aanleg 

Of er nu een ontwerp gemaakt moet worden voor een grote of kleine tuin, afgestemd op materiaalkeuze, bijzonderheden of juist op een bepaald budget; het zal bij Hovenier Sevenum in vertrouwde handen zijn en altijd beginnnen met een bezoek aan de locatie en een gesprek met de opdrachtgever. Een tuin moet afgestemd zijn op omgeving, huis en zeker op de bewoners. Op deze punten is een goede communicatie wenselijk en er is met ieder budget een mooi ontwerp en plan te maken, ingedeeld in een aantal stappen, uiteraard in goed onderling overleg, helder over de kosten en afspraken, zodat er uiteindelijk een tevreden gevoel overblijft. 

 

Hovenier Sevenum kan die duidelijkheid geven omdat het bij de aanleg een groot voordeel is dat wij veel in eigen beheer kunnen uitvoeren. We zijn eigen dealer van diverse tuinproducten, hout, beplanting en zand, grind, grond- en bestratingsmateriaal. Bovendien beschikt Hovenier Sevenum over een eigen en modern machinepark. Sierbestrating is in vertrouwde handen van vakmensen; alles onder één dak. Makkelijk en in het voordeel van de opdrachtgever die steeds van te voren helder weet waar hij of zij aan toe is en dat, wanneer er tijdens de werkzaamheden iets verandert, dit als eerste verneemt en daarover zelf kan beslissen. Samen op weg naar een duurzame, passende tuin. 


Uiteraard kunt u uw tuin zelf verzorgen, maar vaak ontbreekt het onze klanten aan tijd. Een mooie tuin vraagt nu eenmaal veel aandacht en kennis. Wij kunnen u daarbij helpen.

Ook leveren we alle bestratingen materialen van nieuwe materialen tot authentieke materialen 

vraag naar de mogelijkheden 

www.budgetklinker.nl

www.oldstone.nl